Free Downloads

Slatkaristika - Кажи Да

Slatkaristika - Кажи Да #1
Click image to play video, right click to save image. (Image via youtube.com)
VIDEO DETAIL
TitleSlatkaristika - Кажи Да
MP3 Size3.57 MB (estimated)
Duration03:34
Views1.7M
Sourceyoutu.be/4Xc28gYyEu8
Description

Music Video by Slatkaristika performing “Кazi Da“
Produced by Inovativa Group 2016

www.facebook.com/SlatkaristikaOfficial
www.twitter.com/mmarinkovik
www.slatkaristika.mk

Audio:
Performer: Slatkaristika
Music: Ivan Jovanov / Jovan Jovanov
Producer: Ivan Jovanov - Iwayo
Text: Marko Marinkovic - Slatkaristika

Video(private, unofficial wedding materials):
DOP: Bosko Stolic - Flux
Edited by: Filip Paunovski - Storyteller

Special thanks to:
Energi`S
Sport M

Lyrics:

1 строфа:
Вечерва се чувствувам одлично,
емотивно отворен ми е ракописот.
Различни како ден и ноќ,
али у 5 се спајаме и се' друго е небитно.
Слико моја, јас сум ти совршената рамка,
би звучел клише ако ти кажам дека те сакам.
А, те сакам, ко што никад не сум сакал ја,
не можеш да замислиш колку си сакана.
А. не можат ни они, пошто нема љубов во нив,
остај ги нив, куравите се љубоморни.
Баш размислувам секое сабајле,
човек кога станува од спиење е гаден.
Јас сум згужван и ружен ко гроб,
не знам како драга моја, али лепа си го бог
ќе ти ја пеам ја,
песната колку и да е сељачка.

Реф.:
Кажи само ДА!
Сите твои желби можам ја,
ко златна рипка да ги исполнам.
Сакаш ли да бидеш најсреќна
жена на свет те прашувам?

И дур те будам да се смееш
ќе ти стане навика.
Би одбил само будала,
се шалам, само кажи ДА!

Кажи, кажи ДА.

2 строфа:
Вечерва се чувствувам одлично,
емотивно отворен ми е ракописот.
Совршен миг да те опишам,
ти си моето дело, ја на чело ќе ти се потпишам.
Ти си Мона Лиза, иако сум автор,
што гледа со очи на Пикасо.
Не знам дали ти е јасно,
веќе долго време сум у тој фазон.
А некад ме нервираш,
се дешава експлозија,
па и не е убав животот во тотална хармонија.
Помина, трае минута до две,
но затоа ти после си ми љута цел ден, ужас.
Некад знам беспотребно да се исклучам,
но сега знам е потребно да се искупам.
Знаев одамна, али решив денес,
кажи ми дали ќе се омажиш за мене?

Реф. X 3:
Кажи само ДА!
Сите твои желби можам ја,
ко златна рипка да ги исполнам.
Сакаш ли да бидеш најсреќна
жена на свет те прашувам?

И дур те будам да се смееш
ќе ти стане навика.
Би одбил само будала,
се шалам, само кажи ДА!

Кажи, кажи ДА.

(c) ALL RIGHTS RESERVED Inovativa Group

CopyrightAll materials' copyright are belong to their respective owners and/or uploader. This video was uploaded by Slatkaristika Official
LicenseLicensed under YouTube Standard License
Download as MP3
Download as MP4
Alternative
TagsSlatkaristika - Кажи Да, Download Slatkaristika - Кажи Да, Download Video Slatkaristika - Кажи Да, Download MP3 Slatkaristika - Кажи Да, Download Slatkaristika - Кажи Да episode terbaru, Slatkaristika - Кажи Да terbaru