Free Downloads

Slatkaristika - Luda Romantika [Official HD Video]

Slatkaristika - Luda Romantika [Official HD Video] #1
Click image to play video, right click to save image. (Image via youtube.com)
VIDEO DETAIL
TitleSlatkaristika - Luda Romantika [Official HD Video]
MP3 Size2.93 MB (estimated)
Duration02:56
Views492.9K
Sourceyoutu.be/s763FBnkIwc
Description

BUY ON:
[[link stripped - click to show]]
[[link stripped]]

Music Video by Slatkaristika performing "Luda Romantika"
Produced by Inovativa Group 2018

Follow Slatkaristika
[[link stripped]]
[[link stripped]]
www.slatkaristika.mk

Performer: Slatkaristika
Music: Marko Marinkovic-Slatkaristika & Ivan Jovanov Iwayo
Lyrics: Marko Marinkovic-Slatkaristika
Arrangement: Ivan Jovanov - Iwayo
Directed by: Flux

Powered by Energi S

Special Thanks to:
"Moe studio-Dadar"
Sport M
Filip Paunovski
Stefan Marinkovic

(c) ALL RIGHTS RESERVED Inovativa Group

For bookings: 00 389 70 340 499
For bookings in Bulgaria: 00359882211411
Facing The Sun Copyright Management

Lyrics:

Строфа 1:
Uno momento, молим те престани не биди напорна,
пцуј го моментот, денот и вечерта кога ме запозна,
јас сум говедо, да напнам, да запнам во тоа сум најдобар!
Но не е крајот на светот, ова е рајот на светот.

Јас ќе бидам Ромео ти Јулија,
ако се отруеш ја одма ќе се убијам,
ја прави појака тоа што не ја убива
нашата...

Рефрен:
Луда романтика, баш би сакал јас да бидам дел,
луда романтика, цел живот со тебе.
Луда романтика, животот да ти го направам,
луда романтика, која може да е фатална.

Луда луда луда, луда луда луда, луда луда луда РОМАНТИКА
Луда луда луда, луда луда луда, луда луда луда РОМАНТИКА

Строфа 2:
Uno momento, молим те престани и ти не си најдобра,
го пцујам моментот, денот и вечерта кога те запознав,
препрепотетно, стање, нашање и скроз си излудена!
Но не е крајот на светот, ова е рајот на светот.

Јас и ти се сакаме до лудило,
но јас и ти се караме до лудило,
ја прави појака тоа што не ја убило,
нашата...

Рефрен:
Луда романтика, баш би сакал јас да бидам дел,
луда романтика, цел живот со тебе.
Луда романтика, животот да ти го направам,
луда романтика, која може да е фатална.

Луда луда луда, луда луда луда, луда луда луда РОМАНТИКА
Луда луда луда, луда луда луда, луда луда луда РОМАНТИКА

CopyrightAll materials' copyright are belong to their respective owners and/or uploader. This video was uploaded by FacingTheSunOfficial
LicenseLicensed under YouTube Standard License
Download as MP3
Download as MP4
Alternative
TagsSlatkaristika - Luda Romantika [Official HD Video], Download Slatkaristika - Luda Romantika [Official HD Video], Download Video Slatkaristika - Luda Romantika [Official HD Video], Download MP3 Slatkaristika - Luda Romantika [Official HD Video], Download Slatkaristika - Luda Romantika [Official HD Video] episode terbaru, Slatkaristika - Luda Romantika [Official HD Video] terbaru